Green Office Print

En løsning fra Green Office Solutions er ensbetydende med et Xerox kvalitetsprodukt og opsætning ved egen xerox autoriserede it-supporter. En serviceaftale med Xerox Danmark som serviceprovider incl toner, dele, autoriserede teknikere, kørsel og support. Og evt en finansiering gennem Xerox´s eget finansieringsselskab Xerox Finans. En ren aftale som giver kunden sikkerhed og tryghed gennem hele aftaleforløbet.

 

Open API med connectkey og ens betjening på alle produkter

Som at bruge sin ipad eller smartphone. Maskinen kommer med en række standard apps med integretion til de mest benyttede programmer.

Xerox Versant 180 Press

Grafisk løsning til in-house trykkerier, reklame, mindre produkttion, kuverter mv. Best in class i forhold til produktivitet, pasning, flexibilitet og sidst men ikke mindst holdbarhed. På billede er vist en konfiguration med inline brochurefremstilling med 3-skære og squarefold. Spar tiden og producer færdige hæfter op til 120 sider med tryk til kant i alle formater med firkantet ryg.

 

Xerox A3 mfp med connectkey

For langt de fleste virksomheder vil en A3 Mfp fra Xerox kunne dække alle behovene til print, scan, efterbehandling mv. Og faktisk til en lavere TCO end mange små A4 enheder. 

Lejeaftale uden binding

Green Office Solutions introducerer et helt nyt koncept som gør op leasingaftaler, binding og ugennemsigtighed. Fungerer som privatleasing af biler. En lav førstegangsydelse og mulighed for at stå fri efter 12 mdr, hvis noget andet byder sig eller man ikke ønsker at aftalen figurer i balancen. Vi har i første omgang investeret i 15 nye maskiner til dette koncept. Ring 26121200 for at høre nærmere.